0922 best friends french sm

Pada hari Isnin, saya menjemput anda untuk bertanya kepada saya soalan. Apakah satu soalan yang datang lebih daripada yang lain? Bagaimana untuk membuat kawan wanita.

Harinya menendangnya: “Saya rasa saya tidak mempunyai kawan, saya maksudkan, tetapi saya tidak mempunyai sesiapa pun untuk ‘bersabar’ …. Saya dan teman lelaki saya Berjuang dengan pasangan lain, tetapi tidak ada gadis yang saya klik dengan benar. Saya cuba untuk berteman dengan gadis-gadis di yoga, tetapi saya rasa saya memukul mereka! Saya bekerja dengan semua orang, supaya pilihan itu keluar. Seorang dewasa, apabila anda tidak bekerja dengan wanita, adalah perkara yang paling sukar. Saya hanya mahu seseorang mendapatkan kopi dan menonton filem. “

Banyak pembaca bersetuju bahawa mereka berada di dalam bot yang sama. Kita semua mahu kawan wanita, tetapi sukar untuk mencari mereka. Berikut adalah beberapa petua….

*** Menjadikan rakan sebagai orang dewasa boleh menjadi sukar, kerana anda mungkin merasa seperti semua orang terlalu sibuk atau orang sudah mempunyai set teman mereka. Apabila saya berpindah ke New York selepas kolej, saya merasakan cara yang sama. Saya akan berjalan dengan sekumpulan kawan wanita di restoran dan benar-benar ingin saya boleh menyertai mereka. Saya berasa sangat kesepian.

Hanya Tanya ‘Em.

Tetapi saya sedar: Orang benar-benar mahu melepak. Walaupun mereka sibuk, hampir semua orang MENCINTAI dijemput untuk makan malam, filem, parti, apa sahaja. (Jangan awak? Kita semua lakukan!) Oleh itu, mereka mungkin sangat gembira kerana anda bertanya. Sekiranya ada seorang gadis yang anda suka, walaupun anda merasa gugup, cuma minta dia bersuara. Katakanlah bahawa anda akan melihat Rachel Menikah pada hari Ahad dan bertanya sama ada dia mahu datang. (Memilih acara sebenar dan hari adalah banyak lebih mudah daripada mengatakan “kita perlu menggantung kadang-kadang” dan kemudian tidak pernah berlaku.) Kemungkinannya dia akan berkata ya – atau, jika dia sibuk, dia akan mencadangkan sesuatu kemudian. (Brunches sentiasa menyeronokkan, aktiviti kasual juga mencadangkan. Siapa yang tidak suka penkek?) Tetapi serius, lakukan saja! Anda akan gembira kemudian.

Tip untuk Daynya: Jika anda merasa aneh tentang “memukul” rakan sekelas yoga anda, bukannya meminta mereka untuk filem atau makan malam, tanyakan kepada mereka jika mereka mahu mencuba yoga dengan anda di studio lain, atau jika mereka mahu menyertai anda untuk berjalan-jalan di taman untuk meregangkan kaki anda, atau jika mereka mahu pergi membeli-belah untuk alat yoga. Dengan cara itu, ia akan kelihatan seperti kurang berlepas dari apa yang telah anda lakukan bersama. (Tidak bahawa ia akan menjadi perkara yang baik, tetapi ia mungkin membuat anda berasa lebih selesa.)

Pilih Aktiviti Berulang (Pikirkan: Landasan Projek).

Melihat orang untuk aktiviti berulang adalah cara yang baik untuk menubuhkan persahabatan yang sebenar (berbanding dengan “tarikh makan malam”, di mana anda hanya mengejar kehidupan anda, anda tahu?) Saya telah mendapati bahawa cara TERBAIK untuk membuat kawan-kawan baru adalah untuk menubuhkan acara di mana anda melihatnya setiap minggu. Cara paling mudah? TV! Anda boleh menjemput beberapa orang untuk Landasan Projek setiap minggu, atau Chef Top, atau apa sahaja yang anda suka. Saya telah menonton Landasan Projek dengan orang yang sama untuk tiga musim yang lalu dan kini kami berteman dengan cepat (kita hampir tidak saling mengenali di awal). Dengan menonton rancangan TV bersama-sama, anda melihat antara satu sama lain dengan kerap, akan mempunyai sesuatu yang menghiburkan untuk dilakukan bersama dan akan mengenali satu sama lain dengan lebih baik dan lebih baik. Selain itu, anda boleh berbual lebih banyak semasa pertunjukan realiti (berbanding drama) dan meletakkan pertaruhan siapa yang akan menang.

Mengambil Kelas (Terutama Merajut).

Katakan anda tidak benar-benar bertemu mana-mana wanita hari demi hari. Kemudian mendaftar untuk kelas berulang atau kumpulan. Ia mungkin berbunyi cheesy, tetapi saya telah melakukan ini sebelum dan ia benar-benar berfungsi: Anda boleh mendaftar untuk satu siri kelas memasak, kumpulan pelari, kelab sukarela atau kursus tarian swing. Kelas merajut boleh menjadi sangat istimewa kerana mereka biasanya kebanyakannya wanita dan mempunyai getaran yang sangat perkauman. Kelas ada di mana-mana! Banyak daripada mereka tidak terlalu mahal. Kemudian anda akan a) mempunyai sesuatu yang sama dengan wanita ini, b) berada dalam suasana kumpulan yang menyeronokkan, c) melihatnya secara teratur selama kelas berlanjutan dan d) berada di sekitar orang yang keluar di sana dan mungkin mahu membuat kawan juga.

Dan, tolong berilah kami fikiran dan idea anda, juga datu saya! Bagaimana anda membuat rakan-rakan wanita pada masa lalu? Adakah anda ingin anda mempunyai lebih banyak? Marilah kita tahu apa yang anda fikirkan! xo

P.S. Saya ingin menjadi rakan dengan anda semua.

Foto: Veronique