Adakah anda pernah berjemur berjemur? Apabila saya bercuti di St Martin, Drew dan saya berjalan melalui pantai bogel, dan ketika ia kelihatan benar-benar membebaskan, anda tidak dapat membayar saya cukup untuk pergi dalam buff-Saya sangat malu!

1119 woman sunbathing nude sm

Saya baru sahaja membaca tentang sebuah pantai di California yang meretas matahari terbenam. Saya fikir ia adalah menyalahi undang-undang untuk pergi telanjang di pantai awam (baik, kecuali jika ia di koloni nudist), jadi saya terkejut membaca bahawa terdapat pantai pantai bogel sekitar U.Saya.

Jabatan Taman dan Rekreasi California telah menoleransi pelan berjemur di San Onofre State Beach selama bertahun-tahun, tetapi mereka sedang merosot selepas menerima laporan aktiviti seksual di kawasan itu. Orang ramai tidak menghiraukan larangan tersebut (dan mengambil risiko mendapatkan denda $ 500). Artikel itu berkata, “Separuh selusin lelaki pertengahan umur itu telah berjemur dalam peminat satu hari minggu baru-baru ini pada November ketika suhu berada di tahun 70-an.” Bercakap tentang dedikasi … orang-orang mesti benar-benar ingin berjemur bogel!

Apa yang anda fikir tentang berjemur bogel? Adakah anda pernah melakukannya? Adakah anda terlalu malu? Dan adakah anda fikir orang sepatutnya dibenarkan di pantai umum selagi terdapat tanda-tanda sehingga tiada siapa yang sengaja mengembara?

P.S. Adakah anda suka telanjang? Adakah anda akan melakukan yoga atau senaman telanjang dalam penggemar? Adakah anda mempunyai kecenderungan nudist, dan tempat kerja ini dimulakan “Jumaat bunda!”

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk [

mendaftar

] (https://secure.glamour.com/user/registration) atau log masuk ke Glamour.com!

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda.

Foto: Imej Jupiter

Model digunakan untuk tujuan ilustrasi sahaja.