Adakah anda mempunyai senarai lulus selebriti dengan yang lain penting anda? Anda tahu-senarai celeb yang menghancurkan siapa, jika anda pernah bertemu (kerana, anda tahu, anda mungkin satu hari), anda mendapat panky “pukulan percuma”? Nah, J dan saya mempunyai perjanjian kecil yang tidak bersalah ini sehingga saya menyedari minggu lepas bahawa sebenarnya ada peluang yang cukup baik untuk dia bertemu dengan penghancurannya…

1208 couple looking at computers holding hands sm

Sama seperti yang paling (siapa dengan kami ?!) pasangan, J dan saya berdua mempunyai senarai lulus percuma lima selebriti yang layak tetapi saya akan membuang senarainya sepenuhnya selepas Khamis lepas! (Ya, saya berkata senarai HIS … saya tinggal meletakkan … mwahaha!) Anda lihat, J adalah ejen di NYC (semak-semak mewah!) Dan benar-benar sampai ke selebriti MEET secara tetap. Minggu lalu kami pergi ke pembukaan rancangan Broadway dan melihat sekurang-kurangnya lima selebriti termasuk Uncle Jesse (saya tidak fikir saya akan dapat memanggilnya John Stamos), Constantine Maroulis (anda tahu, Rock of Ages dan bekas American Idol dude), Nikki Blonsky (dari Penyembur rambut!) dan juga Countess LuAnn.

Pasti, selebriti itu tidak dalam senarai kami, tetapi J mempunyai peluang untuk bertemu dengan A-listers dan gula permen yang lebih besar melalui tugasnya. Dia telah mengadakan acara dengan Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Kristen Wiig dan Tiffani-Amber Thiessen. Yeap, jadi anda boleh faham mengapa saya membuat keputusan untuk bertemu seseorang dalam senarainya terlalu tinggi dan, oleh itu, ia terpaksa pergi!

Di sini, lihatlah senarainya dan lihat apa yang saya maksudkan:

(Nota: ini adalah lurus dari J!)

0921 zooey deschanel sm
PHOTO: 2011 Getty Images

Senarai J (Segera Menjadi Tidak Ada)1. Yvonne Strahovski

Anak ayam berambut perang dari Chuck. Saya sering menyebutnya sebagai “Yvonne SOHOTski” …. jelas mengapa.

2. Angelina Jolie

Maksud saya, senarainya bukan dia. Selain itu ia menjadi sejuk untuk menjadi Weiner Cousins ​​dengan Brad Pitt. Dia mudah wanita paling seksi di Bumi.

3. Kim Kardashian

Secara jujur, ia hanya akan keluar dari rasa ingin tahu yang tulen. Apa yang dia, umm, lengkung kelihatan seperti hidup dan secara peribadi? Hmmmm…

4. Zooey Deschanel

Ini adalah satu perkara yang rumit. Saya tidak boleh membuat keputusan sama ada dia akan berada dalam senarai saya … atau jika watak Jess dari * New Girl * akan berada dalam senarai saya. Dia terlalu comel-dan selain itu, dia kelihatan seperti Melissa begitu jelas dia akan membuat potongan itu;)

5. Pippa Middleton

Saya tahu, saya sepatutnya mengikutinya. Tetapi dengan royalti tidak akan separuh buruk.

Di sana anda memilikinya. Baiklah, saya tahu dia tidak akan bertindak dengan apa-apa jika dia bertemu dengan salah seorang wanita cantik ini tetapi saya fikir kami akan terus mengatakan sayonara ke senarai ini. Lebih selamat daripada maaf!

Oh, awak ingin tahu siapa yang ada saya senarai? Nah, di sini anda berada!

12 paul rudd jason segel sm
PHOTO: 2009 Todd Williamson
  • Senarai Totally Awesome Saya: *

    1. Ryan Gosling

    Sama seperti Setiap. Lain-lain. Wanita. Mengeluh.

2. Joe Manganiello

* Darah Sejati * tidak akan sama tanpa 6’5 “manusia serigala dengan nafsu.Ia begitu … muscley! Jika Sookie tidak mahu dia, saya akan membawanya.

3. Henrik Lundqvist

Semua orang yang mengenali saya tahu bahawa saya terobsesi dengan New York Rangers (dan ketika saya berkata taksub, saya bermaksud saya mempunyai tiket musim dan pergi ke permainan setiap rumah. Saya pernah mempunyai “hoki ujian” khas yang saya akan membawa tarikh baru di … tapi itu jawatan yang lain!). Ambil satu melihat penjaga mereka dan anda juga akan menjadi peminat hoki. (Oh, umm, dan dia mempunyai saudara kembar) Skor!

4. Paul Rudd

Obsesi itu bermula ketika dia Josh masuk Tidak tahu tetapi Saya cintakan awak benar-benar disemen tempatnya di dalam hati saya. Harus suka lelaki yang comel dan lucu.

5. Jason Segel

Saya tidak tahu jika saya lebih mencintai dia dalam * Melupakan Sarah Marshall * atau sebagai Marshall Eriksen masuk Bagaimana saya Bertemu Ibu anda. Dia sangat aneh dan pelik dan tinggi. Dan saya tersenyum setiap kali saya melihatnya.

Sesiapa yang mendapat penyambung untuk dudes ini? Sekiranya saya dapat melihat salah seorang daripada mereka … mungkin mengendalikan jari saya melalui rambut mereka … atau, anda tahu, dapatkan pelukan, saya akan menjadi satu gal gembira.

Mungkin untuk saat ini J dan saya akan merasakan senarai kami dan menikmati celebs ini sebagai permen mata sahaja. Dan, sebenarnya, itu tidak begitu buruk! Tambahan pula, lelaki saya adalah satu-satunya permen mata yang saya perlukan.

Adakah anda mempunyai senarai lulus percuma? Siapa di sini ?! Adakah anda benar-benar akan menggunakan pas percuma anda untuk seseorang dalam senarai anda jika anda mempunyai peluang? Adakah anda tahu sesiapa sahaja yang sebenarnya pernah dihubungkan dengan seseorang dalam senarai mereka?

Lebih banyak gula mata selebriti (untuk * senarai * bangunan anda) di Glamour.com:

  • 15 Bahagian Badan Selebriti Lelaki Paling Hangat

  • Para Guys Selebriti Kita Tidak Dapat Mendapatkan Lebih

  • Eye Candy Watch: The Hunger Games

Foto: Thinkstock, Getty Images