Sekiranya ada It Guy dari dunia lucah, ia adalah James Deen. Walaupun hakikatnya menonjolkan mata biru dan penampilan lelaki yang bersebelahan telah menimbulkan peranan utama beliau (Deen menelan kos dengan Lindsay Lohan dalam Ngarai, keluar sekarang), dia mengatakan lucah kurang “scummy.” Tertarik? Begitu juga kami. Kami bertanya: Apakah garis kerja anda mengajar anda mengenai lelaki dan wanita?

james deen

GLAMOR: Baiklah, James. Apa yang anda katakan kepada wanita yang berfikir lucah adalah menyeramkan dan tidak mahu teman lelaki menontonnya?

JAMES DEEN: Filem dewasa dikemas dengan tujuan yang dimaksudkan, iaitu untuk bermain di keinginan batin seseorang. Mereka produk, seperti soda atau kerepek kentang. Jadi, anda tahu, jika anda tidak suka soda dan kerepek kentang, jangan membelinya. Seseorang yang tidak mahu melihat filem dewasa tidak perlu melihatnya.

GLAMOR: OK, tetapi bagaimana dengan wanita yang, katakan, kacang-kacangan kesihatan dan khawatir teman lelaki mereka mungkin terlalu berlebihan pada makanan ringan?

JD: Saya rasa seperti orang sering mengabaikan keserasian. Sekiranya seorang wanita adalah kacang kesihatan, mungkin dia harus memeriksakan nut kesihatan.

GLAMOR: Sesetengah wanita takut lucah akan membuat lelaki mereka membangunkan harapan yang tidak realistik tentang badan wanita.

JD: Apabila orang melihat filem dewasa, itu kerana mereka cuba untuk memenuhi titik masturbatory di otak mereka. Mereka hanya ingin menikmati fantasi itu sendiri. Mereka tidak berfikir, Man, saya berharap teman wanita saya kelihatan seperti itu. Mereka hanya mahu melihat buah dada besar Jenna Jameson memantul. Malah, lelaki yang melihat filem dewasa lebih cenderung mempunyai harapan yang tidak realistik diri sendiri daripada mereka wanita. Kebanyakan wanita tidak boleh melakukan hubungan seks selama 45 minit!

GLAMOR: Apa yang anda pelajari tentang wanita daripada melakukan pornografi?

JD: Bahawa setiap orang adalah individu; setiap wanita suka perkara yang berbeza.Anda tidak mempunyai hubungan seks kepada seseorang. Anda mempunyai hubungan seks dengan orang itu.

GLAMOR: Saya fikir orang mempunyai konsepsi lucah ini sebagai kelakar, tetapi saya suka bahawa anda datang dari lucah dan berkata, “Tidak, orang-orang ini bertamadun, mereka bijaksana.”

JD: Bekerja di dunia filem dewasa, kita berurusan dengan sempadan peribadi rakyat-banyak. Jika seseorang mengatakan bahawa mereka tidak selesa melakukan sesuatu, semuanya akan berakhir. Semua orang adalah hormat dan profesional. Kami mendengar dengan teliti untuk satu sama lain kerana kami faham kami menari di tabu ini.

GLAMOR: Apakah kehidupan cinta anda sendiri? Adakah sukar untuk diperkenalkan sebagai bintang lucah?

JD: Kehidupan cinta saya hebat! Saya berhadapan dengan kerjaya saya, jadi seorang gadis tidak akan mengenali saya jika dia tidak OK dengan apa yang saya perlukan. Seperti yang saya sudah dewasa, saya mendapat lebih banyak komitmen. Pada kamera saya mempunyai banyak hubungan seks, jadi saya tidak perlu mempunyai mata yang mengembara ketika saya tidak bekerja.

GLAMOR: Jadi menjadi bintang lucah menjadikan anda seorang teman lelaki yang sempurna-lucu! Apa yang “romexting”? Anda tweet yang baru-baru ini.

JD: Apabila anda menghantar teks-teks cinta yang mencintai dan tidak suka, “Bayi, saya mahu bang anda benar-benar keras” -yang akan menjadi seks. Romexting adalah seperti, “Saya sayang kamu, saya ingin membawa anda ke perjalanan mewah ke Paris dan memegang tangan anda di Menara Eiffel.”

GLAMOR: Anda sedar anda masih mengatakannya dalam suara sexting.

JD: Yeah sudah tentu! Anda sudah mendapat untuk mengatakannya dalam suara sexting.

Untuk membaca lebih lanjut dari isu September kami, muat turun edisi digital atau pilih salinan Glamour pada gerai surat khabar sekarang.