Dengan semua perbualan yang hebat di sini, saya harap anda mendapati diri anda terinspirasi untuk mencuba sesuatu yang baru di dalam bilik tidur. Sekiranya anda gugup dengan mencadangkan menukar suami yang sama lama dengan lelaki anda, tidak perlu risau! Saya bertanya kepada pakar untuk mendapatkan nasihat mengenai topik ini.

0419 blindfolded couple sm

Dr Rachel Needle (baca jawatan terdahulu di sini dan di sini) adalah seorang Pakar Psikologi Berlesen dan seorang Pakar Terapi Seksyen Bersertifikat. Dia juga dalam amalan peribadi.

__Here adalah apa yang Dr Needle katakan mengenai membiarkan lelaki anda tahu anda ingin mencampurkannya:

__

Memperkenalkan perkara baru ke dalam hubungan seksual anda boleh menjadi menyeronokkan dan menakutkan. Mencuba perkara baru dengan pasangan anda boleh meningkatkan komunikasi dan menjaga perkara menarik. Jika anda tidak pernah bercakap tentang memasukkan idea-idea baru ke dalam kehidupan seksual anda, seperti menggunakan mainan seks, bermain peranan, atau bahkan menukar lokasi, anda mungkin akan gugup tentang bagaimana tindak balas pasangan anda. Berikut adalah beberapa petua untuk bercakap dengan pasangan anda tentang mencuba sesuatu yang baru.

  1. Pastikan anda berada di tempat yang selamat dan selesa tanpa kemungkinan gangguan. Subjek ini boleh dijawab dalam beberapa cara, jadi anda ingin melakukan semua yang anda boleh untuk memastikan pasangan anda berasa selesa. Ia juga penting untuk memastikan bahawa anda mempunyai masa yang mencukupi untuk bersembang dan perbualan itu tidak perlu dihentikan secara beransur-ansur kerana anda tiba-tiba terganggu oleh telefon berdering atau kanak-kanak berjalan di.

  2. Uji air terlebih dahulu dan bersikap lembut. Kadang-kadang orang menjadi tidak selamat dan merasa tidak mencukupi apabila rakan kongsi bercakap tentang menambah sesuatu yang baru kepada hubungan seksual. Sebaik sahaja anda mempunyai kebenaran pasangan anda, biarkan pasangan anda tahu berapa banyak anda menikmati kehidupan seksual anda, tetapi anda telah memikirkan tentang menjadi petualang dengan mencuba sesuatu yang baru.

  3. Mulakan dengan sesuatu yang kecil dan pergi dari situ. Kali pertama anda memperkenalkan sesuatu yang baru, ia tidak perlu sesuatu yang keterlaluan. Anda boleh mula dengan hanya memperkenalkan sesuatu yang luar biasa, seperti kedudukan seksual yang berbeza. Ini akan membuka pintu kepada anda untuk membangkitkan idea-idea novel lain seperti menambah mainan seksual dan aksesori lain, bermain peranan, atau menggunakan penutup mata untuk repertoir seksual anda.

Sesetengah memperkenalkan idea dan tambahan baru kepada hubungan seksual mereka tanpa terlebih dahulu berkomunikasi mengenainya. Bergantung pada pasangan anda, ini mungkin berfungsi jika dilakukan dengan perlahan. Walau bagaimanapun, komunikasi adalah satu kunci kepada hubungan yang sihat. Oleh itu, mana-mana laluan yang anda memutuskan untuk mengambil, pastikan bahawa ia melibatkan komunikasi lisan pada satu ketika, untuk memastikan bahawa pasangan anda mempunyai idea dan tidak merasa terancam atau bingung olehnya.

Terima kasih Dr Needle!

Bagaimanakah anda membiarkan lelaki anda tahu bahawa anda mahu mencuba sesuatu yang baru? Adakah anda sentiasa gugup apabila membuat cadangan seksual? Siapa yang lebih mencabar di dalam bilik tidur? Dan apakah perkara baru yang paling hebat yang anda dan lelaki anda baru-baru ini cuba? Kedudukan baru? Blindfolds? Saya ingin tahu!

Ingin mencampurkannya di luar bilik tidur? Lihat cerita-cerita yang sangat berguna ini.

  • Pembaca ini suka menyusun dan berkongsi beberapa petua yang hebat!

  • Bagaimana cara: kuda kuda poufy. Comel!

  • Genius! Bagaimana untuk mengetahui jika telur anda segar sebelum retak terbuka.

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati Shopglamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda

Foto: George Doyle / Stockbyte. Imej yang digunakan untuk tujuan ilustrasi sahaja.