Saya baru saja membuat salah satu gerakan yang diperuntukkan oleh wanita: setelah tidak mendengar apa-apa selama beberapa hari, saya memetiknya.

0316 girl turtleneck cell phone sm

Ia juga berlaku dalam The Matrix, playa!

Yang jelas adalah suatu kesilapan, melihat kerana ia cukup mudah untuk mengetahui apabila seorang lelaki bersedia untuk menyelamatkan selepas ‘Date 3. Saya cukup yakin saya mempunyai tarikh 3 kutukan. Occam’s Razor telah dimainkan beberapa kali pada satu ini, tetapi pada akhirnya saya pergi ke hadapan dan teks. Kenapa tidak? (Dia tidak memberi respons.)

Sekumpulan teman menasihatkan saya untuk meneruskan dan melakukannya, mengatakan 2-3 hari tanpa mesej teks tidak bermakna apa-apa. Apa yang anda fikirkan? Menjadi seorang wanita moden, Sez The World, bermakna anda tidak perlu menunggu. Ia akan menjadi hebat jika itu, seperti, benar? (Kadang kala, tetapi tidak biasanya dalam tiga tarikh pertama, bukan?)

Jadi:

Berapa lama anda menunggu seorang lelaki menulis / memanggil anda?

Mujurlah, saya mempunyai ubat yang baik malam tadi: Makanan jiwa di Harlem dengan kawan-kawan lelaki terbaik saya dan saringan 3D John Carter dari Marikh. Yayyyy.

Ughh. Satu sama lain menggigit debu. Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk memikirkan perbuatan lenyap dude? Dan bagaimana anda memperbaiki moral anda? (Saya cadangkan ayam dan wafel.)

Sekarang anda lihat dia, sekarang anda tidak:

Tanya Guy: Ketika Guys Hilang, Adalah Perlu Berhubungan Dengan Mereka Untuk Penutupan?

Mengapa Dudes Selalunya Lenyap Selepas Tarikh Ketiga Besar (Dalam Kata-kata Mereka)

Dude Tarik Akta Lenyap Pada Anda? Terdapat App For That

Foto: Thinkstock