Saya sentiasa mencari produk seks baru untuk tidur ujian. Dan tentu saja, kongsi penemuan seksi saya dengan anak patung kamu. Hari ini, saya mendapat ganjaran baru untuk gosip. Racy stuff ahead jadi jika anda berasa sedih petang ini, perhatikanlah!

Barisan produk erotik baru Shunga diilhami oleh bentuk seni erotis Jepun dengan nama yang sama. Para artis shunga ini akan mencipta karya-karya cantik yang menampilkan pasangan dalam pose yang sangat intim. Setiap produk dewasa Shunga mempunyai imej erotik, mengingatkan seni shunga, pada pembungkusan mereka.

Mari kita lihat dengan lebih dekat produk-produk panas Shunga yang ditawarkan, adakah kita?

Kedai Silicone Lubricant

0208 sex shunga toko lube sm

Saya tahu sesetengah daripada anda tidak terlalu berminat dengan lubes, tetapi saya peminat besar. Mereka membuat hubungan seks, pekerjaan tangan dan juga urut menjadi lebih lancar. Shunga’s Shop Silicone menyampaikan semua yang saya cari dalam pelincir: ia tahan lama, tidak mendapat melekit atau norak dan ia berasa sangat lancar. Plus, botol itu boleh digunakan dengan hanya satu tangan.

Cat Body Chocolate

0208 sex shunga chocolate body paint sm

Cat badan yang suka biasanya melanda atau terlepas. Yang buruk rasa kotor atau kapur dan selalu meninggalkan residu super lekat di belakang. Malangnya, Shunga’s Chocolate Body Paint sebenarnya suka coklat dan membersihkannya dengan baik. Setiap botol datang dengan berus kecil yang boleh anda gunakan untuk “cat” mesej atau rekaan pada badan masing-masing.

Koleksi kesenangan Carnal

0208 sex shunga carnal pleasures set sm

Sekiranya anda berminat mencuba barisan produk dewasa yang baru tetapi tidak pasti item yang hendak dibawa, set hadiah boleh menjadi tempat yang menyeronokkan untuk bermula. Saya mencuba Koleksi Kebahagiaan Carnal, yang termasuk beberapa produk urut dan serbuk debu yang boleh dimakan. Produk-produk urut yang indah tetapi saya melanda serbuk debu yang boleh dimakan. Serbuk ini dilengkapi dengan bulu debu bulu erat bersaiz sendiri yang anda gunakan untuk memohon serbuk ke tempat panas madu anda. Selepas cahaya debu di atas perutnya, paha, di mana-mana sahaja-anda boleh dengan manis menjilatnya. Rasanya ringan dan tidak terlalu kuat.

Dan sekarang saya dibelanjakan. Tetapi saya buat semuanya untuk anda wanita. Baiklah, mungkin sedikit untuk saya dan suami saya juga.

Apa jenis produk erotik yang anda gunakan di bilik tidur? Lubes? Cat badan? Mainan? Jika anda tidak pernah mencuba sebarang produk dewasa, yang mana yang anda ingin tahu? Bagaimana reaksi lelaki anda jika anda mencadangkan mencuba salah satu produk Shunga ini?

P.S. Mana-mana produk dewasa yang anda ingin lihat diuji di Smitten? Jika ya, tinggalkan cadangan anda dalam komen!

Beberapa lagi ulasan seksi yang boleh anda gunakan …

  • Temui Telur Tenga: Mainan Kecerdasan Seks untuk Lelaki

  • Eco-Sadar Lubes You’ll Love (Seriously!)

  • INSIGNIA, LELO’s Newest Line of Pleasure Toys, Mungkin Be the Most Vibrators Ever

* Apa Dengan Semua Spam di Seksyen Komen?

Sakit semua iklan yang menjengkelkan di bahagian komen akhir-akhir ini? Begitu juga kita! Kami menguruskan laman web ini dengan kerap dan memadam spam secepat mungkin, tetapi baru-baru ini, jumlah spam telah meningkat secara dramatik. Kami sedang berusaha untuk menghalangnya secara kekal, jadi tolong bawa kami, dan ketahuilah bahawa kami bersemangat kerana anda akan menyingkirkan perosak ini.

Sementara itu, sila terus gunakan butang Laporkan Penyalahgunaan untuk membenderakan spam – ia benar-benar membantu! – dan terus meninggalkan maklum balas yang cemerlang di bawah. Sekiranya anda mempunyai soalan segera tentang spam, sila hubungi kami.

Dan nota khas kepada anda, spammer; kami secara rasmi mengisytiharkan anda major JANGAN. *

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Lawati ShopGlamour.com untuk barangan comel bermula pada hanya $ 10!

Masukkan undian Glamour terbaru!

Ikuti kami di Twitter!

Tambahkan kami ke laman utama iGoogle anda.

Foto: Shunga