Pembaca ini positif bahawa teman lelakinya tidak membaca banyak jawatan idea hadiah sebelum cuti, dan, lebih-lebih lagi, nampaknya telah kehilangan salah satu fakta yang paling asas dan logik kehidupan (dan bukan sekadar bertarikh hidup): orang seperti hadiah.

0117 dating gifts da

* Apa maksudnya jika seorang lelaki tidak membeli hadiah? Perasaan saya terluka apabila saya tidak mendapat kad Krismas. Lelaki ini berkata dia mahu perkahwinan, panggilan banyak setiap hari, dan romantis dengan cara lain. Bagaimanakah saya membawanya tanpa membunyikan kecil??

–Imbalance Hadiah Bermakna Lebih Banyak Sehari *

Soalan 1: adakah anda lelaki Yahudi? Bagaimana dengan umat Islam, atheis atau Saksi Yehuwa? Mana-mana ini akan menjelaskan mengapa tiada kad Krismas.

Mengenai soalan yang lebih besar di sini: Mengapa ini sangat penting bagi anda? Saya tidak mengatakan dia ada di sebelah kanan, dan kita semua tidak mahu berasa istimewa, tetapi sebelum anda membawanya, memeriksa cara dia membuat usaha untuk membuat anda berasa menghargai dan istimewa, dan membuat pasti dia tahu awak menyedari mereka semasa mempunyai perbualan.

Jadi, kenapa hadiah membawa berat badan begitu banyak di sini? Saya bertanya kepada anda kerana anda perlu bertanya kepada diri sendiri, dan menjawab sebelum anda melibatkannya dalam topik itu. Itulah bagaimana anda melakukannya tanpa membunyikan kecil; membuatnya bagaimana perasaan anda dan kenapa, dan bukan tentang sesuatu yang material, seperti hadiah itu sendiri.

Saya akan mengatakan ini mengenai pemberian hadiah: ia adalah idea yang baik (untuk kedua-dua pihak dalam hubungan). Perkara kecil penting. Saya mempunyai seorang kawan di kolej yang secara harfiah akan mengambil barang-barang yang dia dapati di jalan (mainan yang dibuang, buku-buku komik lama) dan membentangkannya kepada anda sebagai hadiah apabila dia tiba untuk berjumpa dengan seorang gadis yang dia mahukan. Ini bukan apa yang saya bicarakan. Hadiah boleh menjadi kecil (sekecil sekeping kertas; hadiah terbaik yang saya terima telah ditulis nota-dengan pengecualian iPad saya); keyakinan mereka ialah mereka bersungguh-sungguh.

Adakah anda mempunyai pengalaman buruk dengan lelaki dan hadiah? Bolehkah seorang lelaki diajar ketika dan bagaimana memberi hadiah?

Mempunyai soalan tentang Dating, Hubungan, atau Seks untuk John Single? Hantar di sini. Boleh jadi sama sekali tidak dikenali!

Lebih banyak mengenai dating di Glamour.com:

Confession Dating True: Bagaimana Saya Hampir Menghancurkan Hubungan Saya Dengan Bertindak Seperti Seorang Gila

Adakah Platonic Romantik Baru?

Adakah Anda Gadis Benci Rakan-Nya? (Ambil Kuiz Mudah Ini dan Cari Keluar)

Foto: Thinkstock