Tidak peduli bagaimana kehidupan seks anda yang hangat di awal hubungan, ia pasti akan meruncing pada satu ketika (kecuali, tentu saja, anda berdua adalah pasangan paling beruntung di seluruh planet). Semua orang jatuh dalam rompakan seksual, jadi apa yang membuat perbezaan adalah apa yang anda lakukan sebaik sahaja anda sampai di sana. Jika anda bersedia untuk mendapatkan inventif dan mungkin keluar dari zon selesa anda, cuba bangun di tengah malam dan mengejutkan lelaki anda dengan sesetengah seks. Kegembiraan petang? Psh. Ia baru dinaik taraf.

MidnightSex 1

Percayalah apabila saya memberitahu anda tidur adalah salah satu perkara kegemaran saya di dunia. Bahkan konsepnya menyenangkan saya. Semua ini adalah untuk mengatakan saya tidak membuat cadangan ini ringan, kerana anda mungkin tertanya-tanya, Adakah Zahra benar-benar gila? Tidak. Apa yang gila adalah cara seks yang baik apabila anda memilikinya pada pertengahan malam. Dan apabila anda melakukannya, anda akan melihat mengapa saya mencadangkan mencubanya sebagai satu cara untuk menanamkan beberapa keseronokan ke dalam kehidupan seks anda.

Sebahagian daripada apa yang menjadikan seks sangat luar biasa pada permulaan hubungan adalah ketidakpastian. Sekali-sekala, anda akan berada di pesta berkemah rakan-rakan di hors d’oeuvres. Seterusnya, lelaki anda telah menarik awak ke bilik mandi untuk beberapa seks senyap kerana anda tidak dapat menunggu sehingga anda pulang ke rumah. Atau mungkin kali pertama anda bepergian bersama-sama melibatkan menarik kereta ke jalan terbengkalai supaya anda dapat menguji kelonggaran anda di ruang kereta yang sempit. Meletakkan langkah pada lelaki anda di tengah malam memanfaatkan hakikat bahawa, untuk meletakkannya dengan mudah, spontannya panas. Selain itu, kerana anda akan tidur setengah untuk kebanyakannya, seks akan mempunyai kualiti impian yang sukar untuk dipadankan apabila anda terjaga sepenuhnya.

Ada beberapa perkara yang harus ditangani, iaitu, bagaimana untuk benar-benar bangun dan sejauh mana anda harus mengambil tindakan sebelum lelaki anda sedar sepenuhnya tentang apa yang berlaku. Jika anda seperti saya dan bangunkan banyak kali sepanjang malam, itu menjadikannya mudah. Hanya bertarung (sangat kuat, hampir sangat kuat) mendesak untuk kembali tidur. Jika anda jenis yang keluar seperti batu selama berjam-jam sebaik sahaja anda menutup mata anda, buat sebahagian besar daripada beberapa perkara yang boleh membangkitkan hampir semua orang: satu “saya perlu kencing” mendesak. Siapa yang belum bangun oleh pundi kencing? Selepas anda memukul bilik mandi, anda boleh mendapatkan tindakan yang berlaku. (Satu lagi sebab untuk terus terhidrasi!) Sekalipun itu tidak akan berfungsi, tidak ada rasa malu dalam menetapkan penggera seks, kemudian menyenyapkannya ASAP supaya anda mengekalkan unsur kejutan. Lakukan apa yang anda perlu lakukan!

Berapa banyak asas yang perlu anda bulat sebelum lelaki anda bangun, itu bergantung kepada hubungan anda. Sekiranya anda tahu lelaki anda sentiasa mempunyai fantasi yang terbangun dengan kerja tamparan, pergi ke sana. Jika anda tidak tahu bagaimana dia merasakannya, tinggal di bahagian yang selamat dan melakukan banyak mencium dan menggosok paha sehingga dia datang. Walaupun spontan membuat seks sangat baik, persetujuan mengalahkan semua.

Pernahkah anda melakukan hubungan seks di tengah malam??