Hari ini adalah hari besar untuk rakan Amy saya. Dia menyeru menekankan kerana petang ini dia menuju ke Long Island untuk akhirnya bertemu kakak teman lelakinya. Saya tidak menyalahkannya kerana kecewa; ada sesuatu * benar-benar * menakutkan tentang bertemu saudara perempuan lelaki yang anda serius. Sekiranya kakaknya, dia mungkin memandangnya dan berfikir dia adalah lutut lebah. Sekiranya sis bayi itu, dia mungkin melindunginya. Dan-ini penting-bagaimana jika dia lebih sejuk daripada anda ?! (Ini tidak mungkin, tetapi perkara yang tidak dikenali telah berlaku). Anda perlu pergi ke situasi yang disediakan. Oleh itu, saya telah mengumpulkan senarai dos dan tidak boleh dilakukan untuk terus hidup semasa kebenaran perempuan.

1130 guy and two girls at dinner sm

DO … Be Yourself__

Rosemary merangkumi punggung ini pada bulan Ogos, tetapi ia amat penting ia berulang-ulang berulang kali. Sebagaimana yang kelihatan seperti itu, menjadi tulen dan sahih sentiasa terbaik. Kadang-kadang kita cuba dan overcompensate untuk membuat orang seperti kita, tetapi bertindak berlebihan boleh mencari seperti cuba terlalu keras. Teman lelaki anda menyukai anda untuk anda, jadi mengapa dia tidak?

JANGAN … Lebih Berpakaian untuk Impress

Ini bukan masa untuk mengeluarkan LBD yang anda beli dijual di Bloomies. Dan mungkin bukan masa terbaik untuk merapatkan belahan. Anda tidak mahu memberikan sebarang peluru untuk kembali ke Ibu dan Ayah. Bahawa dikatakan, jangan terlalu konservatif, atau dia mungkin melihat anda terjebak. Berpakaian seperti yang anda lakukan jika anda sedang melepak dengan ibu bapa rakan anda, dan anda akan menjadi lebih baik.

DO … Tanya Dia Mengenai Dia

Ini bukan wawancara kerja jadi anda tidak perlu pergi ke mengapa anda adalah yang terbaik untuk saudaranya. Umumnya, orang ingin ditanya mengenai diri mereka sendiri, dan mereka lebih menyukainya apabila seseorang itu benar-benar mendengarkan, jadi teruskan dan api. Dia akan digoda anda berminat.

__

JANGAN … Letakkan Dia Down__

Adalah saudara perempuannya, selepas itu, jadi pengintipan yang agak baik dapat membuat kamu sekutu, tetapi juga adik-beradik menarik garis di suatu tempat. Perkara terakhir yang anda mahukan adalah untuk dia berfikir anda tidak fikir dia sangat.

DO … Simpan Tangan Anda untuk Diri Anda

Saya tidak fikir apa-apa yang menyeberang saya lebih daripada menonton abang saya keluar dengan isterinya. Sekiranya anda mengikuti petunjuk lelaki anda, anda tidak akan berisiko membuat dia menggeliat-atau, lebih buruk lagi, membuatnya tidak selesa.

Mahu lebih banyak nasihat mengenai perkara ini? Berikut ialah 6 petua Rosemary untuk memenuhi sis.

Mana-mana pemikiran untuk bertemu kakak lelaki anda? Bagaimana ia berlaku untuk anda? Adakah saya hilang sebarang petunjuk yang bagus?

__ Lebih ke atas keluarga dan hubungan:

* Soalan-soalan Snoopy yang Anda Mungkin Bertanya pada Makan Malam Kesyukuran. Dan bagaimana jawapan mereka!

* The Funny Person One Blogger Beralih kepada Nasihat Kencan!

* Yang Mempunyai Hubungan Yang Lebih Besar: Mengambil Lawatan Pertama Anda Bersama atau Memenuhi Orang Tua?

Foto: Thinkstock