Minggu lalu apabila menyuarakan tentang kedudukan seksual kegemaran kami, saya mungkin atau mungkin tidak mengambil beberapa nota semasa membaca jawapan semua orang dalam komen. Saya fikir saya akan mengembalikan nikmat ini dengan berkongsi sesuatu yang saya baru-baru ini tersandung semasa merakam salah satu buku kegemaran saya. Kedudukan ini terdengar seperti pemukul berat. Pembaca malu, anda mungkin mahu mengelakkan mata anda. Dan cuties cubicle, pastikan untuk memeriksa ini sebaik sahaja anda berada di rumah!

0119 feet in bed sm
PHOTO: www.jupiterimages.com/unlimited

In Tips Seks untuk Wanita Lurus dari seorang Lelaki Gay, pengarang Dan Anderson dan Maggie Berman mencadangkan mencuba “T for Two:”

Kedudukan T anda mempunyai belakang anda dengan kaki anda di udara, dengan lelaki yang berbaring di sisinya tegak ke harta rampasan anda. Dia boleh memegang kaki anda dan masuk dari bawah. Dalam kedudukan ini, Encik Stiffy akan datang kepada anda di atas slant ke sisi untuk satu lagi sensasi baru. Lelaki gay suka ini kerana lelaki teratas boleh bersandar pada lengan bawahnya dan memamerkan bisepnya.

Oh la la. Ini kedengaran ilahi, dan ada sesuatu yang begitu seksi mengenai bicep yang tertekuk tidak ada? Pernahkah anda mencuba kedudukan T sebelum ini? Adakah anda suka mencuba jawatan baru atau adakah anda berpegang kepada kegemaran anda? Adakah anda mempunyai tip seksual yang benar dan dicuba yang anda ingin kongsi? Hantar di sini.

Perlu lebih banyak inspirasi bilik tidur untuk malam ini?

  • Dia pasti akan duduk dan memberi perhatian apabila anda bertanya.

  • Menggoda dia dengan sentuhan mata.

  • Tidak seperti pra-permainan kecil untuk membuat anda berdua bersedia untuk masa yang besar!

Lebih Banyak Cara Dapatkan Glamor

Anda boleh memenangi $ 50,000 hanya untuk mendaftar atau log masuk ke Glamour.com!

Daftarlah untuk Tips Gaya Glamour.com Minggu dan Petua Tips surat berita Hari!

Tambah Glamor ke laman utama iGoogle anda.

Ikut Glamor di Twitter.

Foto: Imej Jupiter. Imej yang digunakan untuk tujuan ilustrasi sahaja.