Kita semua kenal lelaki gemuk seks pagi (mereka bangun dan siap, selepas semua!), Tetapi saya juga tahu saya tidak merasa paling seksi apabila nafas saya pangkat dan terdapat kerak di sudut mata saya. Nah, lovelies, saya mempunyai penyelesaian yang sempurna!

0104 sex tips couple in bathroom mirror sm
PHOTO: Getty Images / Goodshoot RF

Pasangan bersiap sedia di bilik mandi

Besok pagi, bangun lebih awal daripada lelaki anda dan pergi ke ritual pagi biasa anda (mandi, sikat gigi, dan lain-lain). Jangan berpakaian lagi! Sebaliknya, buang jubah di sekeliling badan anda semasa anda menunggu dia bangun dan mandi. Caranya adalah untuk menyelinap di belakangnya di bilik mandi apabila dia tidak menjangkakan ia-mengatakan, ketika dia memberus gigi atau rambutnya. Jadikan kenalan mata dengannya di cermin dan cium lehernya ketika sampai ke tangan anda di bawah tuala atau seluar pendeknya. Biarkan jubahmu dibuka sedikit supaya dia dapat melihat bod panas yang baru mandi anda. Apabila anda merasakan dia “bertindak balas,” berlutut di hadapannya, merobek tuala dan memberinya pekerjaan tamparan yang dia tidak akan dapat keluar dari fikirannya untuk sepanjang hari.

Apa pendapat kamu? Mahu memberikan yang satu ini? Bagaimanakah perasaan anda tentang memberi blowi pagi apabila anda baru keluar dari bilik mandi?

Lebih banyak hujah seks untuk membuat anda pemalu:

* Tip Seks Dari Guy: Orgasm Upside-Down

* Hooking Up: Blow Minda (Antara Perkara Lain) Dengan Ini Kinky Pindah

[* Tip Seks: Kedudukan yang Memberi Jadi Anda Akan Terima

] (/ sex-love-life / blogs / smitten / 2011/12 / post-16.html)

Foto: Thinkstock