Berulang-ulang kali, saya mendengar bahawa hujung yang paling penting untuk diingati ketika memberikan pekerjaan bertiup adalah untuk menikmati apa yang anda lakukan dan beritahu dia. Jadi bagaimana anda meyakinkannya bahawa tidak ada tempat lain yang anda lebih suka-walaupun itu tidak benar? Dan, lebih penting lagi, apa yang boleh anda lakukan untuk benar-benar mula menikmatinya secara nyata?

0208 oral sex couple outside elevator
PHOTO: Getty Images

Pasangan yang memeluk pintu lif

Hanya pada hari yang lain, John memberi kami nasihat seks gila yang baik:

* “Cara yang baik untuk memberitahunya bahawa anda termasuk: hubungan mata dan suara seksi (seperti jenis ‘hmmm’ yang menunjukkan bahawa snek seksi terbaik di alam semesta.)” * Apa yang boleh saya katakan? Lelaki itu tahu perkara. Berikut adalah beberapa yang lain untuk dimasukkan ke dalam senarai, ihsan moi:

__1 .__Dapatkan Touchy. Tunjukkan kepadanya betapa bertukar anda untuk menghidupkannya dengan meraih salah satu daripada buah dada anda atau memberi diri anda kesenangan manual dengan tangan percuma anda.

__2 .__Jadilah Bossy. Ambil tangannya dan letakkan di salah satu daripada payudara anda atau di pipi pantat anda. Dia akan suka bahawa anda mengambil alih dan mahu menyertai dalam tindakan itu.

__3 .__Tukar kedudukan sekali-sekala. Berada dalam kedudukan yang sama untuk masa yang lama boleh menyebabkan kekejangan, membuat anggota badan anda menjadi lemah dan membosankan. Cuba pasangkannya supaya anda berlutut dengan harta rampasan anda. Dia boleh bermain dengan anda semasa anda meneruskan kerja anda.

__4 .__Pucker Up. Beri dia pecks atau mulut mulut terbuka di sepanjang batang zakar dan kepala. Kisses membuat anda-dan dia-gembira.

__5 .__Gosokkan kepala zakarnya ke atas muka dan bibir anda. Ia adalah satu langkah panas yang menunjukkan kepadanya bagaimana teruja ia membuat anda untuk turun ke dia-seperti mempunyai dia dalam mulut anda tidak cukup baik, anda mahu dia semua, dan tidak kira ia adalah sedikit wey berantakan.

Masa untuk tenggelam! Adakah anda bersalah tidak selalunya menjadi diri anda yang paling bersemangat apabila turun dengan seorang lelaki? Adakah kerana anda tidak menikmatinya atau anda fikir anda tidak melakukannya dengan betul? Ada sebarang petua lain untuk dimasukkan ke dalam senarai?

Tip seks oral yang lain untuk dicuba:

  • Petua Seks Oral: Berikan Dia “W” Dia Mahu Hujung Minggu Ini (Super Bowl Atau Tidak Super Bowl)

  • Tips Seks Oral: Mulakan Pagi Mati Dengan Hak Ini

  • Tip-tip Seksual Kontroversial Hari Ini Akan Dibawa kepada Anda oleh Syarikat Ubat Gigi Jika Mereka Tahu Seberapa Baik Itu

Foto: Thinkstock